Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet acht miljoen betalen voor aanvallend ‘kanon’ op de vleugel’

Ajax wil zich graag versterken met vleugelaanvaller Bruma. Hij staat onder contract bij Galatasaray dat hem vorig seizoen verhuurde aan Real Sociedad. Ajax heeft te horen gekregen dat de Turkse club acht miljoen euro voor hem wil hebben. Dit weet het medium Foot Mercato te melden.

Ajax is niet de enige gegadigde voor Bruma, want de bovenstaande website meldt dat ook AS Monaco en Sevilla wel oren hebben naar een samenwerking met de rappe Portugees. Sociedad lag op poleposition om hem over te nemen, maar de Spanjaarden wensten niet gebruik te maken van de optie tot koop die zij bedongen hadden.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.