Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Stefano Denswil staat voor overgang naar Monaco, Ajax kan profiteren’

Stefano Denswil van Club Brugge mag zich in de belangstelling heugen van het Franse AS Monaco. Mocht het daadwerkelijk tot een overgang komen dan krijgt Ajax een deel van de transfersom. Dit weet de Telegraaf te melden. Het zou gaan om 20 procent.

De linksbenige centrale verdediger heeft nu de belangstelling getrokken van het Franse Monaco. Welk bedrag Club Brugge verlangt voor de verdediger, wiens contract nog doorloopt tot 2018, is niet onbekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!