Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zenit Sint-Petersburg slaat bod van PSV af’

Zenit Sint-Petersburg heeft een bod van PSV op Nicolas Lombaerts afgeslagen. De 31-jarige centrumverdediger wil graag dichterbij Belgie gaan wonen nu hij en zijn partner een kindje verwachten.

PSV had een bod van een miljoen euro neergelegd in Rusland, plus nog variabele bonussen tot maximaal drie miljoen euro, meldt Eindhovens Dagblad. Echter is Zenit daar niet van onder de indruk. Er is namelijk nog meer interesse in Lombaerts, onder meer uit de Premier League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!