Voetbal4u.com

Eredivisie Voormalig ‘toptalent’ van Ajax tekent bij FC Oss

Boban Lazic zet zijn carriere voort bij FC Oss. Hij tekent daar een contract voor twee seizoenen.

Lazic werd door Ajax ingeschaald als groot talent, maar een grote doorbraak in de hoofdmacht kwam er nooit. Hij werkte zijn wedstrijden af bij Jong Ajax in de Jupiler League en in 2014 stapte hij over naar de Griekse grootmacht Olympiacos. Daar kwam hij mede door blessures niet in actie en hij besloot terug te keren naar Nederland, naar PEC Zwolle.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!