Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV moet zes miljoen euro betalen voor Portugese aanvaller’

PSV moet met zes miljoen euro over de brug komen om Bruma van Galatasaray los te weken. Dit weet de Turkse krant Milliyet te melden. PSV zou eerder een bod hebben gedaan van vier miljoen euro, maar dit was niet toereikend.

Bruma zou ondanks een tot 2018 doorlopend contract willen vertrekken bij Galatasaray. Hij kwam vorig seizoen op huurbasis voor Real Sociedad tot drie doelpunten in 31 wedstrijden, maar de optie tot koop van 7,5 miljoen euro werd niet gelicht. Sevilla, AS Monaco en FC Porto zouden ook interesse hebben in Bruma.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.