Voetbal4u.com

Engeland ‘Wesley Sneijder kan overstap maken naar de Premier League’

Wesley Sneijder staat in de belangstelling van Everton. Dat weet The Sun te melden. De club van de nieuwe trainer Ronald Koeman.

n de zoektocht naar een grote naam zou Koeman zijn uitgekomen bij Sneijder, die op de wip zit bij Galatasaray. De Turken lijken hem liever kwijt dan rijk te zijn en dat leidt ertoe dat de 32-jarige spelmaker voorzichtig om zich heen zal kijken met zaakwaarnemer Guido Albers.

Dat laat Koeman zich volgens The Sun niet twee keer vertellen. De nieuwe manager van Everton denkt Sneijder goed te kunnen gebruiken op het middenveld. De oud-speler van Ajax, Real Madrid en Internazionale speelde nog nooit in de Premier League. In Amsterdam werkten Koeman en Sneijder al eens samen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.