Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-spelers zetten vraagtekens bij speelwijze Bosz’

Ajax is zeer slecht aan het nieuwe seizoen begonnen. Met drie nederlagen in de laatste vier oefenduels is het dramatisch te noemen. Er zou onrust zijn ontstaan binnen de spelersgroep. Dit weet de Telegraaf te melden.

“De zeperds tegen AA Gent en Krylia Sovetov, zaterdag achter gesloten deuren op De Toekomst, en de naderende duels met PAOK zorgen binnen de spelersgroep voor lichte onrust”, schrijft clubwatcher Mike Verweij. “Een aantal spelers ziet liever dat Bosz met het oog op de Champions Leaguewedstrijden extra zekerheid inbouwt. Zij achten zichzelf nog niet in staat negentig minuten bij balverlies de tegenstander collectief af te jagen en zouden zo nu en dan ook willen inzakken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.