Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Napoli ziet Higuain vertrekken en zet in op Arek Milik’

Napoli gaat Gonzalo Higuain zeer waarschijnlijk verliezen aan Juventus. Dit kan slecht nieuws voor Ajax betekenen. De Italianen hebben nu namelijk hun vizier gericht op de komst van Arek Milik. Dit weet het medium La Gazzetta dello Sport te melden.

Ajax meldde vorige week nog dat Milik nog minimaal een seizoen bij de club blijft. Ajax zal volgens het eerder gepubliceerde eigen statement geen medewerking verlenen aan een tussentijdse transfer van Milik, die op 22 juli ‘gewoon’ in Amsterdam wordt verwacht. De afgelopen weken had de Pool vrij, nadat hij op het EK uitkwam met zijn vaderland. Daar bereikte hij de kwartfinales. De uiteindelijke toernooiwinnaar Portugal was het eindstation voor Poolse formatie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.