Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zenith St. Petersburg meldt zich voor Davy Propper’

Zenith St. Petersburg heeft zich gemeldt voor Davy Propper. Hij moet daar de opvolger worden van Axel Witsel die zeer waarschijnlijk vertrekt. Dit weet commentator Nobel Arustamyan van televisiezender Match TV te melden.

Volgens het medium is Pröpper overigens niet de enige kandidaat voor Zenit, want ook Aleksey Miranchuk van Lokomotiv Moskou wordt genoemd. De twintigjarige aanvallende middenvelder was vorig jaar ook al in beeld bij Zenit, maar directeur Kirill Kotov zei toen dat er niet onderhandeld kon worden en ook nu zou Lokomotiv het talent niet willen laten gaan. Miranchuk kwam tot dusverre tot zeven treffers en vijf assists in 73 wedstrijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.