Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mario Balotelli wacht op ticket voor groepsfase voor gesprek met Ajax’

Mario Balotelli wordt de laatste tijd in verband gebracht met Ajax. De Amsterdammers zijn na het vertrek van Arek Milik naar Napoli opzoek naar een nieuwe aanvalsleider en zien in Balotelli de gewenste versterking. Wanneer Ajax de groepsfase weet te bereiken voor de Champions League zal er een gesprek zijn.

Dit weet The Daily Mail te melden. Ajax informeerde al eerder naar de Italiaan, maar vervolggesprekken vonden naar verluidt niet plaats. De Italiaanse spits heeft bij Liverpool, zijn huidige werkgever, geen toekomst meer. De 25-jarige Balotelli zoekt nu naar een nieuwe club en hoopt zich daar weer in de kijker te spelen.

Alles lijkt dus af te hangen of Ajax de groepsfase weet te bereiken voor de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.