Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool, Milan en Lazio zitten achter El Ghazi aan’

Anwar El Ghazi heeft over belangstelling niet te klagen. De vleugelaanvaller van Ajax kan op interesse rekenen van Liverpool, AC Milan en Lazio Roma. Volgens het medium Il Tempo is Lazio het meest concreet voor hem.

De Amsterdammers zouden 18 miljoen euro voor hem willen hebben, terwijl Lazio niet verder dan 12 miljoen euro kan. Dat is jammer voor de Romeinen, omdat zij in El Ghazi de gedroomde opvolger van de naar Internazionale vertrokken Antonio Candreva zien. Zolang Ajax echter geen water bij de wijn doet, is Lazio verplicht door te schakelen naar opties als Paul-Georges Ntep van Stade Rennes, Ryad Boudebouz van Montpellier en Clayton van Atletico Mineiro.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.