Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech trekt vanmiddag voor het eerst het Ajax-shirt aan’

Ajax heeft met FC Twente een akkoord bereikt over de transfer van Hakim Ziyech. Naar verluidt betalen de Amsterdammers een transfersom van elf miljoen euro voor hem. Dit weet de Telegraaf te melden. Alleen een medische keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien.

Met hetzelfde medium heeft hij al kort gesproken over zijn aanstaande transfer. “Ik ben nu al trots op de volgende stap in mijn carrière, ik wil mooie dingen gaan bereiken”, zegt Ziyech in een eerste reactie. FC Twente wilde graag ook met Premier League-clubs als Swansea City en Burnley gaan onderhandelen, maar besefte dat Ziyech het recht had om zijn eigen toekomst te bepalen. En de middenvelder wilde koste wat kost naar Ajax.

Om 16.00 uur dinsdagmiddag trekt Ziyech bij de presentatie en contractondertekening voor het eerst het Ajax-shirt aan. Hij tekent een contract tot medio 2021.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.