Voetbal4u.com

Tips om te spelen op een online loterij

Deelnemen aan een loterij kan heel leuk zijn, mits u verantwoord speelt. Hieronder hebben wij een aantal tips neergezet die u hierbij kunnen helpen.

1. Begin eens met 1 loterij en bouw van daaruit verder uit. Direct al je geld inzetten is altijd een slecht idee. Zet ook zeker geen geld in dat je niet kunt missen!

2. Weet waaraan u meedoet. Lees altijd uitvoerig de voorwaarden, zeker als u niet eenmalig meespeelt maar besluit een abonnement af te nemen. Ook de spelregels kunnen per loterij verschillen en zijn vaak tamelijk ingewikkeld. Zorg dat u op de hoogte bent van deze spelregels en bekijk ook of de loterij een overzicht van de winstkansen op haar website heeft staan. Ook de procedures voor het opzeggen van een lopend abonnement kunnen verschillen.

3. Speel alleen met geld dat u kunt missen, en leen nooit geld bij om uw verlies goed te maken. U zelf in de schulden steken om aan loterijen te kunnen deelnemen is het domste dat u kunt doen. De kans dat u wint is veel kleiner dan dat u verliest, en uw schulden zullen waarschijnlijk alleen maar groter worden. Neem uw verlies en houd het daar bij.

4. Samen spelen is leuker, socialer en veiliger. Als u met vrienden of kennissen speelt is het makkelijker uw uitgaven in de hand te houden. Mocht u eventueel winnen is het fijn dat u uw geluk met anderen kunt delen. Openheid over uw deelname binnen uw gezin of vriendenkring kan er voor zorgen dat uw deelname meer verantwoord blijft dan wanneer u (stiekem) in uw eentje speelt.

5. Als u vermoedt dat u te veel speelt, elke week lang van te voren uitkijkt naar de trekkingsuitslagen of op onbewaakte ogenblikken veel aan uw deelname denkt, heeft u mogelijk een probleem. We raden u aan uw deelname te staken en u weer te concentreren op de belangrijke dingen in het leven.

Heb jij nu wel oren naar een beetje entertainment? Doe dan mee aan de play mega millions online!
Met deze loterij kun je werkelijk duizelingswekkende bedragen winnen. Momenteel staat de jackpot op maar liefst 92 miljoen dollar!
Het principe is makkelijk. Je kiest vijf getallen van 1 tot 75, en daarna nog een getal van 1 tot 15. Met deze 6 getallen kun je dan de hoofdprijs binnen slepen.
De volgende trekking is over ruim twee dagen. Betaling kan geschieden met o.a moneybookers of een bankwiretransfer.
Neem dus nu een kijkje en misschien is dit wel jou lucky day!



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *