Voetbal4u.com

Engeland Viktor Fischer: “Ik wilde met volwassenen voetballen”

Viktor Fischer verruilde Ajax deze zomer voor Middlesbrough. De aanvaller vond dat hij toe was aan een nieuwe stap in zijn carriere. Hij is blij met zijn overstap naar de Engelse Premier League.

“Ik was heel erg toe aan een verandering. Ik vind dat het belangrijk is om constant te worden uitgedaagd. Op deze manier blijf je je ontwikkelen”, vertelde Fischer tegenover Ekstra Bladet. “Wanneer je genoeg ervaring hebt in wat je doet, valt er weinig meer te leren.”

“Ik wilde met meer volwassenen voetballen en dat is wat ik nu doe. Het is mentaal een enorme uitdaging. Ik word iedere dag uitgedaagd om harder te trainen en heb zelf nog niet eerder geprobeerd om zo hard te trainen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.