Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ryan Babel gaat wellicht meetrainen met Ajax’

Ryan Babel (29) zit momenteel zonder club. De aanvaller liet deze week zijn contract ontbinden bij het uit de Verenigde Arabische Emiraten Al Ain.

De vraag is nu: waar gaat de oud-speler van Ajax, Liverpool en Hoffenheim zijn loopbaan voort? Wellicht kan Babel de komende weken en maanden in ieder geval al bij zijn oude liefde uit Amsterdam meetrainen, oppert Winnie Haatrecht. “Misschien kan hij daar, of eventueel met het tweede, weer meetrainen.”

Een club uit de Eredivisie is volgens zijn zaakwaarnemer zeker niet uitgesloten. Hij komt in ieder geval terug naar Nederland. Het ligt een beetje aan de vliegtickets die beschikbaar zijn. Misschien is hij dit weekend alweer hier.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.