Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Inter had akkoord met Milik, maar wilde hem niet meer’

Inter Milan zou in april van dit jaar een akkoord hebben bereikt met Arek Milik. Dit weeet het medium Calciomercato te melden. Het zou toen gegaan zijn om een transfersom van twaalf miljoen euro. Hij zou daar de opvolger worden van Mauro Icardi.

Het pakte allemaal wat anders uit en op een gegeven moment heeft Inter bij directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax aangegeven dat men af wilde zien van de aankoop. Saillant detail: Milik vertrok vervolgens natuurlijk voor Napoli, dat wel vele malen meer betaalde aan de Amsterdammers dan twaalf miljoen. De club uit Napoli maakte een bedrag over naar onze hoofdstad van méér dan dertig miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.