Voetbal4u.com

Voormalig vleugelspits van Feyenoord in gesprek met amateurclub

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Wesley Verhoek keert wellicht terug op de Nederlandse velden. De vleugelaanvaller is in gesprek met amateurclub DHC. Dat is een hoofdklasser uit Delft.

”Wesley trainde vorig seizoen al drie maanden mee en heeft nu te kennen gegeven voor DHC te willen spelen”, laat trainer Rob de Lange weten aan Omroep West. ”Hij is een goede vriend van Jordy Brouwer (aanvaller van DHC red.). Hij is topfit, loopt vijf keer per week hard in de duinen. Als hij komt is dat pure bonus voor DHC.”

Verhoek speelde laatstelijk bij FC Pune City uit India. Over belangstelling heeft de routinier niets te klagen: ”Er zijn nog steeds clubs geïnteresseerd, maar geen clubs waar Wesley een goed gevoel bij heeft”, weet de amateurcoach. ”Momenteel wordt gekeken hoe snel Wesley overgeschreven kan worden en of hij tussentijds weg kan wanneer er een geïnteresseerde club zich meldt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *