Voetbal4u.com

Eredivisie Van der Vaart: ‘Geen afscheid genomen van Oranje’

Rafael van der Vaart speelt momenteel zijn wedstrijden voor het Deense FC Midtjylland. De 109-voudig internatioanl heeft een terugkeer bij Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet. Maar eerst wil hij belangrijk worden bij zijn nieuwe club.

“Ik heb nooit mijn afscheid als international aangekondigd of gezegd dat ik nooit meer voor de nationale ploeg zou spelen. Ik heb in drie jaar tijd geen oproep meer gehad, maar je weet nooit hoe het kan lopen”, zegt hij via de officiële kanalen van de FIFA. “Het is niet mijn primaire doel. Ik wil nu zo veel mogelijk voor mijn club spelen en fit blijven, daarna zien we wel. Een oproep voor Oranje zal ik altijd accepteren. Maar op dit moment is er geen contact.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.