Voetbal4u.com

Eredivisie Willem van Hanegem: ‘Feyenoord mist een echte leider’

Willem van Hanegem vindt dat Feyenoord zich gisteren tekort heeft gedaan. In de klassieker tegen Ajax werd het uiteindelijk nog 1-1 door een late gelijkmaker van Dirk Kuyt. Hij vindt dat er in het team van de Rotterdammers een echte leider ontbreekt. Niet alleen in deze wedstrijd trouwens. Ik bedoel daarmee iemand die aangeeft wat er anders, beter moet in steeds terugkerende spel­situaties.”

Feyenoord had een heel goede slag kunnen slaan tegen een Ajax dat niet bijzonder was”, stelt Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Ajax heeft meer voetballend vermogen én met Dolberg een geweldige spits, dus ik dacht dat Feyenoord het moeilijk zou krijgen, maar daar bleek weinig van. En dan mag je nooit tevreden zijn met 1-1.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.