Voetbal4u.com

Eredivisie Nemanja Gudelj uit de selectie gezet bij Ajax

In navolging van Anwar El Ghazi is nu ook Nemanja Gudelj teruggezet naar het tweede elftal van de Amsterdammers. In een gesprek met Peter Bosz heeft de middenvelder aangegeven niet te kunnen leven met een plek op de reservebank.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars: ,,Wij worden genoodzaakt deze maatregel te nemen. Ik heb inmiddels ook met Nemanja gesproken. Wij vinden deze mentaliteit niet passen bij een topsporter. Hij vertrekt maandag naar de nationale ploeg en zodra hij terugkomt zullen we met hem om de tafel gaan om te bepalen hoe we dit gaan oplossen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!