Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan Nemanja Gudelj op staande voet ontslaan’

Ajax heeft de mogelijkheid om Nemanja Gudelj op staande voet te ontslaan. Dit weet advocaat Jan Kabalt te melden. Dit vanwege het feit dat hij zijn werk weigert te doen.

Afgelopen weekend weigerde Gudelj op de bank te gaan zitten in het duel met AZ. Hij werd daarom uit de selectie gezet. “Dit lijkt op werkweigering. Mocht Ajax zo’n zaak winnen, dan moet de werknemer een schadevergoeding betalen”, vertelt Kabalt in het Algemeen Dagblad.

Volgens de advocaat is dat echter geen makkelijke zaak. “Het is lastig te bepalen hoe hoog die schadevergoeding zou moeten zijn. Je kunt moeilijk inschatten voor hoeveel de speler verkocht kan worden.” In Amsterdam heeft hij nog een contract tot 2020. Vorig jaar werd hij voor zes miljoen aangekocht van AZ.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.