Voetbal4u.com

Eredivisie ‘NAC houdt situatie rond Nemanja Guldelj in de gaten’

NAC Breda houdt de situatie rondom Nemanja Guldelj en Ajax nauwlettend in de gaten. Zijn oude club profiteert namelijk meer wanneer hij verkocht wordt in de winterstop. NAC heeft namelijk een doorverkooppercentage van 10% op hem. Vorig seizoen werd hij door Ajax voor zes miljoen euro overgenomen van AZ. NAC ontving toen een bedrag van 600.000 euro.

“Het zou een prettige meevaller zijn”, zegt algemeen directeur Justin Goetzee van NAC Breda tegen BN De Stem. “We houden het in de gaten, maar zijn er niet dagelijks mee bezig. Wij bemoeien ons nergens mee. Het enige dat we doen, is alle spelers in de gaten houden die in de jeugd van NAC hebben gespeeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.