Voetbal4u.com

Eredivisie ‘West Bromwich Albion richt pijlen op PSV-aanvaller’

Luciano Narsingh mag zich de belangstelling heugen van het Engelse West Bromwich Albion. De aanvaller van PSV heeft een aflopend contract en daar hopen de Britten van te kunnen profiteren. Dit weet The Daily Mirror te melden.

De Engelse krant omschrijft Narsingh als een vleugelaanvaller die op beide flanken uit de voeten kan en bekendstaat om zijn snelheid. De PSV flier, ofwel de vliegende PSV’er, is de beoogde opvolger van Saido Berahino. De voormalige Premier League-sensatie kampt met overgewicht en is bezig aan een bedroevend seizoen. De toekomst van Berahino is nog onduidelijk, maar trainer Tony Pulis schijnt sowieso te zoeken naar een vleugelspits en is zodoende uitgekomen in Eindhoven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.