Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax komt met bizarre transfer op de proppen’

Ajax leeft momenteel in onmin met de middenvelders Riechedly Bazoer en Nemanja Guldelj. Zij vertrekken waarschijnlijk binnenkort uit Amsterdam en dus zal er nieuw bloed moeten komen. Volgens het medium The Chronicle is Siem de Jong kandidaat om deze vacature te gaan invullen. Dit zou na het huidige seizoen moeten gebeuren.

De algemene verwachting zou echter zijn dat de Amsterdammers wel met een transferbedrag op de proppen moeten komen om deze deal te bewerkstelligen. Gebeurt dit daadwerkelijk, dan is dat zeer opmerkelijk te noemen, omdat Ajax een aantal veelbelovende talenten onder contract heeft staan zoals Abdelhak Nouri en Donny van de Beek. De Jong zou hun ontwikkeling toch in de weg zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.