Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Patrick Kluivert wilde hem naar PSG halen en bij Ajax stallen’

Ajax wilde Leon Bailey afgelopen zomer overnemen van KRC Genk. De Amsterdammers waren niet de enige gegadigde want ook Paris Saint-Germain was in hem geinteresseerd.

Dimitri De Condé, sportief directeur van Genk, bevestigt de interesse van de Franse topclub. Patrick Kluivert, sinds dit jaar technisch directeur bij PSG, had Bailey graag overgenomen. “Ajax heeft mij toen gebeld. En Patrick Kluivert ook”, zegt De Condé tegen Sport/Foot Magazine. “Hij wilde hem naar PSG halen en bij Ajax stallen. Maar ik word op zo’n moment nogal direct naar die clubs toe.”

Genk verlangde 20 miljoen euro voor het talent. Dat vond Ajax te veel, waarna de aandacht werd verlegd naar Hakim Ziyech. “Toen riep iedereen: ‘Nu wordt Genk nerveus.’ Ik voelde dat zo niet aan. Ik zei Leon dat hij bij ons echt nog een stap te zetten had. Maar als hij die stap zet, zal ook de volgende stap komen en zullen we over een transfersom moeten nadenken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!