Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Robin van Persie nog steeds beste spits van Nederland’

Robin van Persie kan voorlopig niet meer stuk bij de supporters van Fenerbahce. In de derby gisteren tegen Galatasaray was hij goed voor beide treffers (2-0) winst.

Oud-spits Youri Mulder opperde bij Studio Voetbal dat de 33-jarige Van Persie na zijn treffers in de derby ‘weer helemaal de meneer’ is en bij de volgende gelegenheid opgeroepen zou moeten worden voor het Nederlands elftal. Bert van Marwijk sloot zich daarbij aan: “Het is knap van hem dat hij na zoveel kritiek terugkomt.”

“Van Persie is nog altijd de beste spits van Nederland”, aldus de bondscoach van Saudi-Arabië. Van Persie, 101-voudig international, heeft in het kalenderjaar 2016 al meer doelpunten gemaakt in de Süper Lig dan welke speler dan ook: zestien stuks.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook