Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester City jaagt op Kasper Dolberg’

Manchester City heeft haar oog laten vallen op Kasper Dolberg. De jongeling maakt de afgelopen weken grote indruk in de spits bij Ajax.

Tegenover BT laat de Manchester City scout Sebastian Arnesen (zoon Frank Arnesen) weten dat Manchester City wel eens snel kan gaan handelen om de Deen aankomende winterperiode binnen te gaan hengelen. ‘Het is een zeer bijzonder speler, natuurlijk is hij dan bij ons in beeld.’

‘Hij heeft alles wat een goede spits moet bezitten: lengte, kracht en snelheid. Zijn eerste aanname is altijd goed, hij is ijzersterk met zijn rug naar het doel en hij kan uit alle rangen en standen raakschieten.’ Waar de smaakmaker van Ajax wordt gevolgd door talrijke clubs, hoopt Manchester City snel te kunnen handelen. ‘Als de tijd daar is, kijken we of we in actie moeten komen.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.