Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet Jordy Clasie in de winterstop halen’

Willem van Hanegem en Hugo Borst vinden dat Feyenoord deze winter een poging moet wagen om Jordy Clasie over te nemen van het Engelse Southampton. Dit zeggen ze in hun wekelijkse column in het Algemeem Dagblad.

‘Hij is precies de verbindingsspeler die nodig is. Als je veel geld uitgeeft voor Tapia en Vejinovic, dan kun je met Clasie ook wel een gokje wagen’, schrijft Van Hanegem.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!