Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Galatasaray wil acht miljoen euro betalen voor Jetro Willems’

Jetro Willems kan zijn carriere voortzetten in Turkije. Galatasaray wil de linksback van PSV namelijk deze zomer overnemen. Hij is één van de belangrijkste gegadigden. Het contract van Willems loopt aan het einde van het seizoen af.

De Oranje-international en zijn werkgever zouden volgens diverse media de intentie hebben om te verlengen, maar gezien de huidige situatie van Willems – hij is al maanden uit de vorm en belandde onlangs op de bank – is een winterse transfer zeker niet ondenkbaar. Onder meer Sporx schrijft dat Galatasaray zo’n acht miljoen euro wil betalen voor de back. Trainer Jan Olde Riekerink kent Willems goed en is fan van de voormalig Spartaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.