Voetbal4u.com

Eredivisie Eljero Elia: ‘Ik adviseerde Memphis om eerst een tussenstap te maken’

Memphis Depay komt er sinds zijn overstap naar Manchester United maar niet aan te pas. Eljero Elia is een goede vriend van voormalig aanvaller van PSV en kan zich niet altijd vinden in de kritiek die er op hem is.

De 28-voudig international van Oranje zegt dat hij Depay heeft geadviseerd om niet direct naar een topclub te gaan. “Ik vond dat Memphis eerst een tussenstop moest maken, eerst kiezen voor een club als Tottenham Hotspur (…) Memphis accepteerde m’n mening, maar zei: ‘ik ga het gewoon proberen en ben ervan overtuigd dat ik daar kan slagen’.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!