Voetbal4u.com

Eredivisie Matthijs de Ligt: ‘Wil voorlopig graag bij Ajax blijven’

Matthijs de Ligt maakt dit seizoen furore bij Ajax. De pas 17-jarige centrumverdediger heeft laten zien over een overschot aan talent te beschikken. Dit liet hij bijvoorbeeld zien in het Europa league duel tegen Standard Luik. Hij bleef daar fier overeind. Onlangs verlengde hij zijn contract bij de Amsterdammers tot 2019.

“Het verlengen van mijn contract is een mooie uiting van waardering en vertrouwen waar ik heel erg blij mee ben”, zegt De Ligt op de website van zijn club. “We waren er redelijk snel uit. Ajax wilde me graag bij de club houden en voor mij geldt andersom hetzelfde. Ik hoop me de komende jaren te blijven ontwikkelen en uiteindelijk een vaste waarde in het eerste te worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.