Voetbal4u.com

Eredivisie Jairo Riedewald wil meer spelen bij Ajax

Jairo Riedewald stond gisteren weer eens in de basis bij Ajax. Hij was daar de vervanger van de geschorste Nick Viergever. Komende periode gaat hij zich orienteren over zijn toekomst. De jongeling wil graag meer aan spelen toekomen.

‘Ik ben 20 jaar en moet gewoon elke maand vier tot vijf wedstrijden spelen. Op deze manier wordt mijn ontwikkeling geremd. Of ik mijn laatste wedstrijd heb gespeeld? Dat weet je nooit als er een transferperiode aankomt. Maar het is fijn dat we nu even niet bij de club komen. Daarna gewoon weer knallen en de trainer laten zien dat ik er in hoor. Uiteindelijk maakt de trainer de keuzes en het is aan mij om zijn ongelijk te tonen. Ik hoop dat ik dat tegen PSV al een beetje heb kunnen doen.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.