Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax gaat deze transferperiode opzoek naar een linksbuiten

Ajax gaat deze transferperiode de transfermarkt op. Trainer Peter Bosz wil er graag een linksbuiten bij hebben. Nu is alleen Amin Younes een optie op die positie. Ook zegt hij in een gesprek met Voetbal International dat een aantal spelers Ajax zullen gaan verlaten.

Bazoer werd vorige week al verkocht aan VFL Wolfsburg. Hij zal niet de enige speler zijn die Ajax inruilt voor een andere club. “De selectie is ook te groot, we zullen wat in moeten krimpen. Met zo’n grote selectie moet je ook elke wedstrijd veel spelers teleurstellen. En ik wil elke speler een perspectief kunnen bieden, wie het ook is. Maar met een groep van dertig man, kan je weinig bieden aan sommige spelers. Dat moet anders en daar gaan we ook mee bezig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.