Voetbal4u.com

Eredivisie Gregory van der Wiel maakt het ‘te bont’ en mag vertrekken bij Fenerbahce

Gregory van der Wiel (28) mag uitzien naar een nieuwe werkgever. De verdediger is pas ene half jaar in dienst bij de Turkse grootmacht maar hij zou het al te bont hebben gemaakt.

‘Greg’ staat pas een halfjaar onder contract in Istanbul en het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd, maar het heeft iets te maken met het overtreden van interne regels. Voor trainer Dick Advocaat is de maat vol.

“Het is beter als Van der Wiel een nieuwe club vindt. Er gelden bij Fenerbahçe regels en die moet je volgen, want ze zijn er voor iedereen,” aldus Advocaat na de winst (3-0) op Gençlerbirligi. “Een andere trainer neemt er misschien genoegen mee. Nou, ik niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.