Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Martin Ödegaard wil naar Ajax’

Het Noorse supertalent Martin Ödegaard komt er bij Real Madrid niet aan te pas. Daarom zou hij zijn zinnen hebben gezet op een avontuur in de Eredivisie. Het liefst zou hij bij Ajax aan de slag gaan. PSv sluit hij niet uit, en Feyenoord zou geen optie voor de middenvelder zijn. Dit weten diverse Spaanse media te melden.

Daarbij zou de middenvelder wijzen op de prestaties van prominente Scandinaviërs in de Amsterdam ArenA zoals de Deense middenvelder Christian Eriksen en de Zweedse spits Zlatan Ibrahimovic. Ödegaard zou gewoonweg heel erg graag naar Amsterdam verhuizen.

Ajax zit momenteel wat krap in haar middenvelder na het vertrek van Riechedly Bazoer en het komende vertrek van Nemanja Gudelj.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.