Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech sluit snel vertrek niet uit: “Kan raar lopen”

Hakim Ziyech kwam afgelopen seizoen voor maar liefst elf miljoen euro over van FC Twente. Toch weet de middenvelder niet hoelang hij nog actief zal zijn voor de Amsterdamse grootmacht. In de voetballerij kan het namelijk raar lopen.

Afgelopen zomer kon hij ook de overstap maken naar het buitenland. Hij vond zichzelf nog niet rijp voor die stap. Wel qua voetbalkwaliteit maar om te presteren met je ook lekker kunnen voetballen bij een club.

Een heel lang verblijf in Amsterdam lijkt dan ook tot zijn plannen te behoren. “In het voetbal kan het raar lopen. Kijk naar Kevin Strootman, die ging binnen een jaar van Sparta, naar Utrecht, naar PSV. Het kan snel gaan. Ajax is niet mijn eindstation. Ik heb ook mijn ambitie en mijn dromen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.