Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Fenerbahce wil sterspeler van Feyenoord weglokken’

Fenerbahce wil een poging wagen om Eljero Elia deze transferperiode over te nemen van Feyenoord. Dit weet de Turkse krant Takvim te melden. Technisch directeur van de Rotterdammers, Martin van Geel, probeert er op zijn beurt alles aan te doen om de selectie in stand te houden.

Naar verluidt willen de Turken een transfersom van drie miljoen euro voor hem betalen. Met name trainer Dick Advocaat zou gecharmeerd zijn van de buitenspeler. Indien het tot een akkoord komt zou het betekenen dat Fenerbahçe met Jeremain Lens, Robin van Persie en Eljero Elia een volledig Nederlandse voorhoede kan opstellen.

Elia kwam in 2015 transfervrij binnen bij de Rotterdammers. Hij heeft nog een contract tot 2018.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.