Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Carriere afsluiten bij Feyenoord, het spookt door mijn hoofd’

Karim El Ahmadi heeft zich bij Feyenoord ontwikkeld tot een sleutelspeler. De ervaren middenvelder denkt er zelfs over na om zijn loopbaan bij de Rotterdammers af te sluiten. Hij is een voortrekker die net als Dirk Kuyt de talenten binnen Feyenoord naar een hoger plan probeert te helpen.

Zijn contract bij Feyenoord loopt nog door tot medio 2018 en aan stoppen denkt hij nog niet. Ook met een transfer zegt de speler niet bezig te zijn. “Afsluiten bij Feyenoord, dat spookt soms wel door mijn hoofd. Maar als je het me nu vraagt, zou dat pas over een paar seizoenen zijn hoor. Zoals Dirk Kuyt, op 36-jarige leeftijd? Dirk is qua fitheid wel een uitzondering hoor. Maar wie weet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.