Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV haakte af voor vleugelflitser en vertrekt nu voor 20 miljoen naar Londense topclub’

Afgelopen zomer was PSV naarstig opzoek naar een nieuwe vleugelaanvaller omdat Maxime Lestienne vertrok naar Rubin Kazan. Een vervanger kwam er uiteindelijk niet.

Één van de namen die toen voorbij kwam was die van Bruma. De vleugelaanvaller van Galatasaray. De Portugees mocht voor een transfersom van zeven miljoen euro weg maar PSV vond dat te veel. Hierna kwam hij in vorm en genoot hij zelfs de interesse van o.a Manchester United en Arsenal.

Toch lijkt hij naar een andere club te vertrekken. Hij blijkt namelijk rond te zijn met Tottenham Hotspur en Galatasaray ontvangt een bedrag van rond de 20 miljoen euro voor hem.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.