Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wesley Sneijder kan overstap maken naar Beijing Guoan en dit gaan verdienen’

Wesley Sneijder mag zich in de belangstelling heugen van het Chinese Beijing Guoan. Zijn huidige club Galatasaray heeft een vaste transfersom voor hem vastgesteld van 7,5 miljoen euro. Een bedrag dat de club uit China met gemak kan overmaken.

Volgens de Turkse media kan Sneijder bij de club een bizar salaris gaan verdienen. Naar verluidt gaat het maar liefst om 12 miljoen euro per jaar en kan hij voor drie jaar tekenen. Word uiteraard nog vervolgd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook