Voetbal4u.com

Eredivisie Jeugdproduct van Feyenoord zet krabbel onder miljoenencontract

Garry Rodrigues zet zijn carriere voort bij de Turkse grootmacht Galatasaray. Hij komt voor 3,5 miljoen euro over van het Griekse PAOK Saloniki. De club heeft ook een doorverkooppercentage weten te bewerkstelligen van 20%.

De vleugelaanvaller heeft een contract getekend tot 2021. De aanvaller gaat elk seizoen 1,35 miljoen euro verdienen, op deze voetbaljaargang na. Voor de komende zes maanden strijkt hij precies de helft op: 675.000 euro. Voor elk wedstrijd als basiskracht in de Süper Li g en Europese competities ontvangt hij vierduizend euro.

In het verleden speelde hij in de jeugdopleiding van Feyenoord.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.