Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING ‘Anwar El Ghazi tekent maandag een contract bij OSC Lille’

Anwar El Ghazi zou op een haar na akkoord zijn met het Franse Olympique Lille. Dit weet de doorgaans zeer betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio te melden. Naar verluidt zou hij maandag al zijn krabbel zetten onder een meerjarig contract.

De clubs zouden eruit zijn over een transfersom van zeven miljoen euro en El Ghazi heeft naar verluidt zijn jawoord ook al gegeven. De beide partijen moeten alleen nog een akkoord bereiken over een paar bonussen, maar daar staat volgende week nog een gesprekje voor op stapel. De verwachting is in ieder geval dat El Ghazi binnen een aantal dagen zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract in de Ligue 1.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.