Voetbal4u.com

Eredivisie ’12 miljoen niet genoeg, Ajax krijgt prijs te horen voor David Neres’

Een eerste bod van Ajax op het Braziliaanse supertalent David Neres werd eerder afgeslagen door zijn club Sao Paulo. Een bod van twaalf miljoen euro werd direct van tafel geveegd. De Braziliaanse club heeft Ajax nu een tegenvoorstel gedaan.

Naar verluidt willen ze twintig miljoen euro voor hun parel op de vleugel hebben. Een enorm bedrag natuurlijk dat Marco Overmars niet zomaar betaald voor een negentienjarige speler. Het feit blijft wel dat Ajax niet heel goed in zijn buitenspelers zit. Bertrand Traoré is momenteel aanwezig op de Afrika Cup met Burkina Faso, waar Pelle Clement er een tijdje uit ligt met een blessure. Anwar El Ghazi wordt vermoedelijk verkocht aan het Franse Lille OSC.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.