Voetbal4u.com

Eredivisie AJAX-TARGET: ‘Ik wil niet naar Ajax, de Eredivisie is te slecht’

Enkele weken terug werd de Mexicaan Hirving Lozano gelinkt aan Ajax. De Amsterdammers wilde hem graag overnemen van Pachuca maar kwamen niet tot een overeenkomst. In een gesprek met de Spaanse krant Marca zegt de vleugelaanvaller dat hij uberhaupt geen trek heeft in een overstap naar de Nederlandse Eredivisie. Deze zou namelijk te slecht voor hem zijn.

Tegen het medium verteld hij zijn ambities. “Wat ik echt wil, is spelen in een competitie die een hoog niveau haalt.” De vleugelspits stelt dat hij nog altijd openstaat voor een mooie transfer, maar dan moet dat wel naar bijvoorbeeld de Premier League zijn.

Ook verdiend hij bij Pachuca nu een loon van maar liefst 1,5 miljoen euro per jaar. Hier kan Ajax dat rekening houd met een salarisplafond niet aan tippen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.