Voetbal4u.com

Eredivisie “PSV en Ajax hebben meer kwaliteit dan Feyenoord”

Vanavond treffen Feyenoord en Willem II elkaar in de Rotterdamse Kuip. Dit zijn de oud-ploeg van voormalig aanvaller Mariano Bombarda. Hij denkt dat de Feyenoord de pot wint, maar dat ze geen kampioen zullen gaan worden.

“Feyenoord heeft een hecht team en beschikt over een goede spits, Nicolai Jörgensen. Hij maakt veel belangrijke doelpunten. Daarnaast speelt Feyenoord thuis en dat geeft ze nog extra vleugels.”

Feyenoord heeft vijf punten voorsprong op Ajax. “Die luxe kende Feyenoord jarenlang niet. Maar het gevaar bestaat dat het te goed loopt. Makkelijk wordt het dan ook niet.”

“Voor aanvang van het seizoen kende ik Jörgensen niet. Daarnaast vroeg ik me af hoe het Feyenoord zou vergaan als het tegen zou zitten. Ook een jongen als Eric Botteghin vormde voor mij een vraagteken. De kwaliteiten van Ajax en PSV schatte ik ook hoger in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.