Voetbal4u.com

Spanje Jasper Cillessen word hard aangepakt door de Spaanse pers

Jasper Cillessen vertrok afgelopen zomer naar Barcelona. Een succes is het nog niet geworden. Hij moet het doen met een reserverol achter Marc-Andre Ter Stegen en komt sporadisch in actie voor de Catalanen. De Spaanse pers is ook niet onder de indruk van de voormalig doelman van Ajax.

Zo kopt de website Fichajes bijvoorbeeld: “Cillessen is niet de juiste doelman voor Barcelona.” Het medium legt uit: “Opnieuw heeft Cillessen niet laten zien waarom Barcelona in de zomer 13 miljoen euro voor hem heeft betaald. Natuurlijk maakte hij een goede redding, maar er kwamen ook een aantal zeer verontrustende tekortkomingen aan het licht.” Vooral het sterke punt van de oud-Ajacied, zij meevoetballende kwaliteiten, worden onder vuur genomen. Al stelt de website wel: “Niet iedereen is Ter Stegen, natuurlijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.