Voetbal4u.com

Eredivisie ‘United en City wilden me hebben, maar ik blijf in Amsterdam’

Ché Nunnely had de overstap kunnen maken naar Manchester United of Manchester City. Dit zegt hij in een gesprek met het medium Goal. Hij speelt momenteel in de jeugd bij Ajax.

“Mooie clubs als Manchester United, Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München wilden me absoluut hebben. Toch wilde ik bij Ajax blijven, want hier ligt mijn toekomst. Op dat moment voelde ik me vrij. Ik had mijn basisplek, trainers hadden vertrouwen in me en ik wilde mijn vertrouwde omgeving simpelweg niet aan de kant zetten.”

De jonge vleugelspeler heeft een mooie ambitie. “Binnen vijf jaar wil ik een belangrijke speler zijn bij Ajax 1 en misschien wel in Oranje staan.” Een overstap naar het buitenland is dus nog niet aan de orde, maar wat niet is kan nog komen. “Misschien ben ik op mijn twintigste zo goed, dat er een hele mooie club komt. Het punt is dat ik niet weet hoe snel ik me ontwikkel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.