Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord stuurt scouts naar Roemenie voor 20-jarige aanvaller

Scouts van Feyenoord zullen zaterdag op de tribune zitten tijdens de wedstrijd CS U Craiova en FC Voluntari, Dit om de verrichtingen van Andrei Ivan te bewonderen. Dit weet het Roemeense medium Sport vandaag te melden.

De Rotterdammers zouden niet de enige zijn die de Roemeens international gaan bekijken zaterdag. Ook PSV en Club Brugge zouden op de tribune zitten voor de 20-jarige aanvaller. De club die uiteindelijk met Ivan aan de haal gaat zal wel een fors geldbedrag op tafel moeten leggen. De Roemeen ligt namelijk nog vast tot medio 2020.

De jonge aanvaller speelde dit seizoen negentien wedstrijden in de Roemeense competitie en was goed voor vijf goals en twee assists.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.