Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United akkoord over Stefan de Vrij’

Stefan de Vrij kan in de zomer de overstap maken naar de Engelse grootmacht Mancheser United. Zijn club Lazio Roma zou een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 35 miljoen euro. Dit weet het medium Il Messaggero te melden.

Sinds De Vrij de overstap maakte van Feyenoord naar Lazio, maakt de Nederlander indruk in de Serie A. De mandekker brak direct door en ook na zijn zware knieblessure is hij zeker van een basisplaats.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!