Voetbal4u.com

Eredivisie Mourinho tegen clubleiding: ‘Ajacied vastleggen’

Scouts van Manchester United zitten naar verluid vaak op de tribune van de Amsterdam ArenA. Ze zitten daar om de verrichtingen van Kasper Dolberg te bekijken. José Mourinho is een grote fan van het pareltje van Ajax. Dit weet het Spaanse medium El Mundo Deportivo te melden.

Antoine Griezmann staat hoog op het lijstje om de nieuwe spits te worden van de Manunians maar Mourinho is nog niet helemaal overtuigt. Mourinho is volgens het dagblad vele malen meer onder de indruk van de prestaties van Dolberg, die natuurlijk wel wat jonger is dan de international van het Franse nationale team.

Het bovenstaande medium meld dat Mourinho hoogstpersoonlijk gezegd heeft dat Dolberg in de aankomende transferperiode vastgelegd moet worden. De concurrentie is hoog, naar verluid zijn ook
Manchester City, Chelsea, Napoli, Borussia Dortmund, Everton en Juventus.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.